Skip to content

Helgfint gör din entré extra fin!

januari 27, 2011

Det första intrycket är ju mycket viktigt, det första intrycket på ditt företag, butik, resataurang m.m. är ju entrén. Därför är det extra viktigt att det är fint och fräscht just där! Snygga, fräscha växter och planteringar är helt klart ett jättebra sätt att göra din entré extra fin och inbjudande!

De här bilderna är från Jönköpings Energis éntré. Tidigare stod här en blå låg kruka med en alldeles för stor trött ficus i som tog upp mycket plats. Nu bytte Helgfint ut det till en vit hög kruka med Sanseveria och dekorationspinnar. Det blev ett mycket ljusare och fräschare intryck!
Oftast är det ju stora växter som ficusar och palmer som används, vilket absolut kan funka om det fnns gott om plats och växten hålls efter och inte blir helt vildvuxen. Annars jobbar vi mycket med att göra personliga lösningar just för er och anpassar det efter planteringens placering.

Har du några funderingar eller frågor hör bara av dig till Helgfint!
Vi har både abonnemang, vilket innebär att vi ta fulla ansvaret över växterna, vattnar och byter ut vid behov. Eller så fixar vi iordning era krukor eller hela planteringen.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: