Skip to content

OM

Helgfint drivs av Ida Sandahl, florist- och dekorationskonsult.

Varför startar du Helgfint?
Efter några år i blomsterbutik upplevde  jag att själva butiksarbetet tog för mycket tid. När det gäller bröllop liksom begravningar är de viktiga tillställningar där ett möte på hemmaplan ökar chanserna att blommor och dekorationer blir rätt. Jag vill dessutom ge företagen möjlighet att lämna ifrån sig allt som berör blommor och dekorationer, att få bli servade utifrån sina behov. Jag vill också ge alla möjligheten att prenumerera på lite ”helgfint”.

Vilka fördelar har du som konsult jämfört med en blomsterbutik?
Om så önskas, åker jag alltid hem till kunden eller till företaget vilket ger en bättre bild av vad som passar in i företagets miljö och ökar chansen att kunden i fråga till exempel får en personlig festdukning. Jag behöver inte ta betalt för att driva runt en butik eller beställa blommor för att fylla butiken. Jag beställer blommor när de behövs vilket garanterar god kvalitet.

Vilka tjänster kan du erbjuda dina kunder?
Blomsterprenumerationer – privatpersoner
Alla vill vi väl ha det lite extra fint till helgen. Privatpersoner kan tex prenumerera på en fredags- eller varför inte en måndagsbukett. Den som vill göra någon annan riktigt glad kan även ge bort en sådan prenumeration, 6 mån eller 12 mån.

Blomsterprenumerationer – företag
Jag skräddarsyr alltid uppdragen för att passa företagen på bästa sätt. Det kan handla om att ansvara för utsmyckning i entrén till att köpa in och sköta företagets samtliga växter.

Helhetslösningar för bröllop, begravningar, fester… 
Jag tar uppdrag som rör allt ifrån enbart brudbukett el gravkrans till komplett dekoration och dukning.

Varför trivs du med ditt jobb?
Jag är social och trivs med att träffa kunder. Det är fantastiskt att få förgylla olika tillställningar och skapa det där lilla extra i så väl hemmiljöer som på företag och i offentliga miljöer. Jag gillar utmaningar och skapandet, att få vara kreativ.

Vilken stil föredrar du?
Jag anpassar mig alltid efter kundens önskemål och smak. Personligen föredrar jag det enkla och stilrena, men gärna med en kul detalj eller twist.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: